Esti aici
Acasa => Familie => ACCESORIA GROUP, compania care se reinventează continuu

ACCESORIA GROUP, compania care se reinventează continuu

Dinu Chirica, general manager Accesoria Group: ”Pentru Accesoria Group, 2018 a fost un an peste așteptări. Pe lângă rezultatele obținute, suntem foarte fericiți și cu oportunitățile ce ni s-au deschis. Muncim să transferăm beneficiile în industrie, producătorilor de mobilă. Intern, am continuat planul de îmbunătățire a activităților logistice. Implementăm soluții de automatizare a proceselor interne cu impact direct asupra clientului prin scurtarea timpului de răspuns și de acțiune. Direcțiile principale de investiții rămân: dezvoltarea competențelor echipei prin traininguri frecvente, dezvoltarea infrastructurii IT și extinderea capacităților de stocare și prezentare a produselor noastre.

 

De asemenea, continuăm dezvoltarea de noi direcții de business, complementare cu liniile noastre tradiționale. Una dintre ele a fost lansată anul acesta, cu succes, la BIFE-SIM. Mă refer la SENSATIONS, brandul integrat Diviziei Home & Business sub care comercializăm fronturile pentru mobilier. Aceste decoruri poziționate în zona premium au primit un răspuns extraordinar din piață și sperăm să confirme așteptările în 2019.

 

În ceea ce privește Divizia Echipamente, pregătim o modificare importantă de portofoliu. O oportunitate ce ne bucură și un proces de tranziție ce aduce cu el o mobilizare foarte mare pentru toată echipa. Sunt convins că această mișcare se va traduce în dezvoltare pe toate planurile pentru toți cei implicați și în efecte vizibile în piață.

 

Pentru noi, obiectivele sunt clare și pe termen lung, chiar dacă sunt ajustate cu ce aflăm și învățăm zi de zi din experiența cu clienții. Și în 2019, ne propunem să ne implicăm cât putem de mult acolo unde simțim că putem aduce valoare, fără să ne luăm atenția de la dezvoltarea noastră continuă. ”

 

 

Produsele firmei pot fi văzute pe accesoria.ro

 

 

Articolul ACCESORIA GROUP, compania care se reinventează continuu apare prima dată în Revista Mobila.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: