Esti aici
Acasa => Monden => A murit Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes. A fost găsită inconștientă, în mașină

A murit Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes. A fost găsită inconștientă, în mașină

A murit Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes. Este vestea ce a cutremurat întreaga țară. Cunoscută mai ales în Constanța, moartea fulgerătoare a tinerei i-a șocat pe toți cei care au întâlnit-o. S-a stins din viață mult prea devreme, la numai 33 de ani, lăsând în urmă multă durere în inimile apropiaților. Femeia fusese găsită inconștientă, în mașină, după ce s-a simțit rău în ultimele zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A murit Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes. Tânăra s-a stins din viață când se afla abia în floarea vârstei, la numai 33 de ani. Acum, întreaga familie este îndoliată, iar prietenii ei sunt îngenuncheați de durere. Nu pot să conceapă faptul că Mihaela nu se mai află printre noi și sunt în continuare șocați de vestea tulburătoare.

Anul 2022 începe, din păcate, cu o veste cutremurătoare pentru întreaga țară. Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes, a murit la numai 33 de ani. Potrivit Antena 3, tânăra s-a stins din viață după ce în ultimele zile s-a simțit rău.

Citește și: Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu.E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii.Și-a anulat toate concertele

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă la malul mării:„Am plătit avansul”

Citește și: Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan:„Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

A murit Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes

Mihaela Galani a fost găsită inconştientă în mașina ei. Ulterior, reprezentanta companiei Gemelli Shoes a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator în drum spre spital, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea, în ciuda eforturilor de a o readuce la viață.

Anunțul sumbru a fost făcut de către echipa magazinului de încălţăminte Gemelli din Constanţa. Focuspress.ro scrie că Mihaela Galani s-ar fi luptat cu o boală de ani de zile.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”., a transmis echipa magazinului de încălţăminte Gemelli din Constanţa.

A fost găsită inconștientă, în mașină

Tânăra a fost iubită de sute de oameni. Avea mulți prieteni și rude care o apreciau pentru tot ce a însemnat omul Mihaela Galani. Acum, aceștia au sufletele împietrite de durere.

„Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele…

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi… Chiar nu știu.”, a scris, Monixa Coroiu, corespondent Antena 3 în Turcia, pe Facebook.

Nu este singura pierdere uriașă suferită de către familia Mihaelei Galani. În urmă cu peste 10 ani, din păcate, și fratele ei geamăn a murit. La acea vreme, moartea tânărului a afectat-o profund pe reprezentanta companiei Gemelli Shoes.

Sursă foto: Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: