Esti aici
Acasa => Monden => A murit Joseph Siravo. Actorul din The Sopranos suferea de o boală gravă

A murit Joseph Siravo. Actorul din The Sopranos suferea de o boală gravă

Joseph Siravo a murit la vârsta de 66 de ani. Actorul era cunoscut pentru rolul său din serialul The Sopranos, iar anunțul trist a fost făcut chiar de fiica lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Este doliu în lumea cinematografiei. Actorul Joseph Siravo a murit la vârsta de 66 de ani. Acesta era cunoscut pentru rolul său din serialul The Sopranos, unde era tatăl lui Tony Soprano. Acest rol i-a adus o mulțime de fani actorului american și a fost apreciat ani la rândul.

A murit Joseph Siravo. Actorul din The Sopranos suferea de o boală gravăA murit Joseph Siravo. Actorul din The Sopranos suferea de o boală gravă

Fiica lui Joseph Siravo, Allegra Okarmus, a fost cea care a anunțat că actorul a murit. “Am fost alături de tatăl meu până în ultimele clipe. Sunt atât de norocoasă că l-am avut ca tată și știu că nu a plecat departe”, a scris Allegra Okarmus pe Instagram.

Actorul american a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar boala nemiloasă i-a adus sfârșitul. „Odihnește-te în pace, prietenul meu drag, care a dus o luptă incredibilă cu boala. Deja îmi este dor de tine. Ne vedem de cealaltă parte”, a scris în mediul online actorul și cascadorul Garry Pastore.

Citește și: Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: „Mă vaccinasem cu AstraZeneca”

Citește și: Tatăl călăreț a dezvăluit de ce a vândut casa primită din donații.„Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o”

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele: „E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit”

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno: „Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv”/ EXCLUSIV

Cine a fost Joseph Siravo

Joseph Siravo s-a născut și a crescut în Washington D.C., actorul a debutat pe micile ecrane în „Carlito’s Way” (1993). La scurt timp, el a obținut rolul lui Johnny Soprano din renumitul serial difuzat la HBO The Sopranos.

Printre producțiile în care a fost distribuit regretatul actor american se numără: „For Life”, „The Blacklist”, „Made in Jersey”, „Dirty Sexy Money” sau „Law and Order”. De asemenea, a jucat și în producțiile: „Equity”, „Motherless Brooklyn”, „The Wannabe”, „Shark Tale” și „Night Falls on Manhattan”.

Pe lângă cariera în lumea cinematografică Joseph Siravo a fost actor de televiziune, remarcându-se și în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, dar și de teatru.

Actorul american a jucat pe Broadway, în producții ca „Oslo” și „The Light in the Piazza”. Joseph Siravo a murit la vârsta de 66 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu boala.

FOTO: Hepta

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: