Esti aici
Acasa => Monden => A murit Johnny Nash, artistul care interpreta melodia „I Can See Clearly Now”: „A fost un tată şi un familist minunat”

A murit Johnny Nash, artistul care interpreta melodia „I Can See Clearly Now”: „A fost un tată şi un familist minunat”

A murit artistul Johnny Nash, care era cunoscut pe scena internațională grație melodiei “I Can See Clearly Now”. Cântărețul avea 80 de ani, iar anunțul a fost făcut de fiul lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Johnny Nash a murit din cauza naturale, a anunțat fiul său. Decesul ar fi survenit acasă, în locuința sa din Los Angeles.

Potrivit spuselor fiului său, Johnny Nash era un familist convins și era îndrăgit și iubit de toată lumea.

Citește și: A murit Eddie Van Halen!Legendarul chitarist avea cancer

“A fost un tată şi un familist minunat. A iubit oamenii şi lumea întreagă. Întreaga comunitate îi va simţi lipsa. Familia era totul pentru el”, a precizat fiul lui Johnny Nash pentru TMZ.

Citește și: Celebrul actor Clark Middleton a murit. Un virus periculos l-a ucis:”Nu există nici un remediu cunoscut”

Cine este Johnny Nash

Johnny Nash, care a murit la 80 de ani, a devenit celebru în anii ’70 cu faimoasa melodie „I Can See Clearly Now”, care a stat o lună pe prima poziţie în topul single-urilor din America – Billboard Hot 100. Încă de atunci, single-ul s-a bucurat de un succes fantastic și în Canada, Marea Britanie, dar şi Africa de Sud.

Citește și: Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere:”Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi”

Johnny Nash este din Houston și a devenit cunoscut drept unul dintre primii artiști non-jamaicani, care a înregistrat muzică reggae în Kingston.

Ultimul album de studio al lui Johnny Nash, “Here Again”, a fost lansat în anul 1986.

Sursa foto: Hepta

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: