Esti aici
Acasa => Monden => A murit Alex Erlich, acrobatul de 26 de ani care a căzut de la 9 metri! Se recupera acasă, respira singur, dar…

A murit Alex Erlich, acrobatul de 26 de ani care a căzut de la 9 metri! Se recupera acasă, respira singur, dar…

A murit Alex Elrich, acrobatul de 26 de ani, care a căzut în gol, de la 9 metri, pe 5 februarie. Alex își revenise după accident, respira singur și chiar a declarat că strigătul iubitei sale l-a adus înapoi. Totuși, astăzi, pe 23 martie, Alex Elrich a încetat din viață!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Elrich a șocat o lume întreagă după ce în timpul unei repetiții a căzut de la 9 metri. Totul se petrecea pe data de 5 februarie, zi în care începea lupta tânărului pentru supraviețuire. Alex avea doar 26 de ani și se antrena pentru un număr spectaculos la Circul Metropolitan, „Roata Morții”.

A murit Alex Erlich, acrobatul de 26 de ani care a căzut de la 9 metri! Se recupera acasă, respira singur, dar...A murit Alex Erlich, acrobatul de 26 de ani care a căzut de la 9 metri! Se recupera acasă, respira singur, dar...

”Alex Erlich n-ai sa stii niciodata cit de rau imi pare… sa te primeasca Dumnezeu in lumina… Sa stralucesti si-n cer cum ai stralucit aici RIP. Unii oameni ard ca o flacara si trec asa, luminosi… in mare viteza, prin viata noastra. Cit sa raminem cu retina putin arsa si cu sufletul smuls… ca dupa explozie. Bine, si dupa? Cinic, dupa, the show must go on”, a declarat Anca Florea, manager al Circului Metropolitan București.

Alex Elrich părea în afara pericolului

După accident, o echipă de medici s-au deplasat la fața locului, iar mai apoi băiatul a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca unde a fost operat.

În ziua aferentă un specialist susținea că acesta este în afara oricărui pericol: “Alex
Erlich e acum în afara oricărui pericol. Nu vă pot furniza mai multe
detalii, întrucât mama băiatului ne-a pus în vedere în mod expres faptul
că nu doreşte mediatizarea publică a stării de sănătate a fiului ei”
, conform lui Adrian Daminescu, directorul interimar al Circului bucureștean, arată impact.ro.

„S-a trezit bine după operaţie şi a întrebat unde se află. Deja respiră singur, fără aparate, ceea ce este un semn foarte bun şi încurajator pentru starea sa de sănătate. Pe de altă parte, trebuie ţinut sub supraveghere fiindcă reacţiile sale, normale acum, vin din partea unui om care a suferit totuşi o lovitură semnificativă, căzând în gol de la câţiva metri”, au mai indicat surse din spital atunci, dar complicațiile aveau să apară la mai bine de o lună de la accident.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…’/ EXCLUSIV

Citește și: Tora Vasilescu, interviu emoționant la 70 de ani. Ce relație are cu cei trei frați: „Sora mea a avut o boală foarte gravă’

Citește și: Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor. „Am lovit cu toată forța mea’

Alex Elrich spunea că vocea iubitei l-a tras din Lumea de Dincolo

Alex Erlich a mărturisit că simțea cum este tras în lumea de Dincolo și că se afla între două lumi. Ceea ce l-a salvat, spune el, a fost strigătul iubitei sale și alt acrobat.

Când am căzut, am simțit o durere puternică în tot
corpul, am suferit o hemoragie externă, simțeam cum o forță mă trage în
lumea de Dincolo, simțeam că mor. Mă aflam între două lumi, agonizam. La
un moment dat, am auzit strigătul disperat al iubitei mele, Mioara,
care se afla lângă mine, în acea zi, la antrenament, alături de alt
acrobat, Crinu Marinof. Ei m-au salvat. Mioara mă striga: ‘Alex, nu
pleca, nu mă lasă, respiră!’.

Am deschis ochii și trăgeam aer în piept, mă chinuiam să nu-mi pierd cunoștința. Salvarea a venit după 11 minute, iar din acele momente nu mai știu nimic. M-am trezit după trei zile de comă indusă. Am fost operat la piciorul drept, mi s-au montat o tijă și două șuruburi, pe care medicii mi le vor scoate însă, după șase luni’, a mai povestit acrobatul Alex Erlich.

Alex Elrich se recupa acum acasă

Dacă nu era lângă mine, să mă cheme, să mă strige, eram
mort acum. Ei îi datorez viața mea. Acum, mă răsfață, sunt acasă, fac
recuperare la piciorul operat, timp de 6 săptămâni trebuie să stau
cuminte, a trecut deja o lună de la operație. Merg cu ajutorul unui
cadru, evoluez bine. Am ochiul inflamat și sunt cam răgușit, de la
intubare, dar nu e ceva grav, îmi va reveni vocea, iau niște pastile
‘, a mai dezvăluit acrobatul.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: