Esti aici
Acasa => Stil => A murit actorul Marian Rădulescu. Avea 40 de ani

A murit actorul Marian Rădulescu. Avea 40 de ani

A murit actorul Marian Rădulescu, de la Teatrul Excelsior. El avea 40 de ani și, după primele informații, s-ar fi sinucis.

A murit actorul Marian Rădulescu. Anunțul Teatrului Excelsior

”Cu sufletul greu anuntăm că ieri ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, este anunțul postat pe rețelele sociale de reprezentanții Teatrului Excelsior. Aceștia nu menționează cauza morții însă anunț că trupul fostului lor coleg, Marian Rădulescu, va fi depus la teatru luni, 8 iulie, între orele 13:00 și 15:00.

Marian Rădulescu, născut în 1987, a lucrat la Teatrul Excelsior din anul 2001, când a absolvit Universitatea Hyperion, Facultatea de Actorie, la clasa profesorilor Ion Lucian şi Victor Radovici.

De ce a murit Marian Rădulescu

Marian Rădulescu a murit la numai 40 de ani și, din primele informații, reiese că el s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul patru. Aparent, Marian Rădulescu ar fi avut probleme financiare și sentimentale.

Marian Rădulescu a murit pe 6 iulie. ”A plecat fulgerător dintre noi, lăsând în urmă nedumerire şi durere. A fost un actor devotat Teatrului Excelsior şi un coleg apropiat şi generos pentru întreaga echipă a teatrului (…) Teatrul Excelsior îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndoliate”, arată comunicatul emis de Teatrul Excelsior.

Cine a fost Marian Rădulescu

Marian Rădulescu, a fost unul din cei mai îndrăgiți actori ai TeatruluI Excelsior, el făcând parte din distribuția mai multor piese foarte apreciate, precum „Cocoşelul neascultător”, de Ion Lucian, „Fetiţa cu chibrituri”, după H.C. Andersen, „Bădăranii”, de Carlo Goldoni, şi „O noapte furtunoasă”, de I. L. Caragiale.

A apărut și în spectacole pentru copii precum „Ninigra şi Aligru”, după Nina Cassian, „Prostia omenească”, după Ion Creangă, „Ora veselă… cu tâlc”, de Ciprian Cojenel.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: