Esti aici
Acasa => Sanatate => A 4-a fabrică globală Sennheiser se construiește la Brașov

A 4-a fabrică globală Sennheiser se construiește la Brașov

Gigantul german Sennheiser, producător de electronice de consum, a anunțat construirea celei de-a patra fabrici globale în România, la Brașov. Alături de fabricile deja existente în Germania, Irlanda și SUA, noua bază de producție va asigura pentru Sennheiser și mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață. După finalizarea construcției, în Industrial Park Brașov, programată anul acesta, fabrica se va concentra inițial pe producția de electronice destinate publicului larg.

“De mai mulți ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creșteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producție europeană și, în același timp, ne extindem rețeaua de distribuție din Europa. Aceste acțiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producție, dar și capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerințe de piață dinamice”, a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO Sennheiser. “Unul dintre principalele motive pentru care am ales Brașovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte bună cu zona economică europeană”, a declarat și Daniel Sennheiser, Co-CEO Sennheiser.

“Pentru a îmbunătăți schimbul de experiență, intenționăm să intensificăm relațiile dintre cele patru fabrici Sennheiser”, spune Andreas Sennheiser. În timp ce fabrica din Tullamore, Irlanda, produce în special monitoare de studio și traductoare acustice, la sediul central din Wedemark producția este concentrată în special pe produse premium și profesionale, inclusiv microfoane wireless. Microfoanele pentru piețele americane și asiatice sunt produse la fabrica din Albuquerque, Statele Unite ale Americii. În total, Sennheiser lucrează cu 20 de subsidiare de vânzări și parteneri comerciali în peste 50 de țări din întreaga lume. Cinci centre de inovație folosesc cercetări și procese de dezvoltare pentru a îmbunătăți puterea inovativă a specialiștilor audio.

Din 2013, Sennheiser este condusă de Daniel Sennheiser și Dr. Andreas Sennheiser, membrii celei de-a treia generație a familiei care a fondat compania. În 2016, Grupul Sennheiser a avut vânzări totale de 658,4 milioane de euro

 

 

The post A 4-a fabrică globală Sennheiser se construiește la Brașov appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: