Esti aici
Acasa => Stil => 14 nume neobișnuite de copii pe care vedetele de la Hollywood le adoră

14 nume neobișnuite de copii pe care vedetele de la Hollywood le adoră

Când vine vorba de numele copiilor lor, vedetele de peste ocean tind să fie extrem de inovatoare, bebelușii alegându-se cu nume precum Chicago, Suri sau Rumi. Și chiar le place să folosească nume ce țin de Hollywood.

Spre exemplu, pe data de 6 februarie, starul din „Breaking Bad” Aaron Paul și soția sa au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Story Annabelle. Doar 68 de fetițe din Statele Unite au fost numite Story în anul 2016, notează Huffington Post, care a făcut cercetări și a aflat care sunt cele mai ciudate nume de bebeluși pe care starurile le adoră.

Ace

Vedete precum Jessica Simpson și Eric Johnson, Spike și Cody Mendelsohn, Jennie Finch și Casey Daigle au ales să își numească copilul după filmul lui Jim Carey, Ace Ventura.

În 2016, șase fete și 1.034 de băieți au primit acest nume.

Arlo

Actrița Leighton Meester și soțul ei Adam Brody și-au numit copilul Arlo Day. Și nu sunt singurii: 56 de fetițe și 968 de băieței au fost numiți astfel în anul 2016.

Bear (Urs)

Unul dintre cele mai haioase și dure nume de animale, împreună cu Fox și Wolf, a prins la vedete în urma emisiunii Bear Grylls.

Celebrități care au ales acest nume: Kate Winslet și Ned Rocknroll, Alicia Silverstone, Liam Payne și Cheryl Cole.

Numărul total de bebeluși care au fost numiți Bear în 2016: 186 băieți

Birdie (Păsărică)

Se pare că filmul „Lady Bird” a inspirat multe persoane care s-au decis să își numească copiii Birdie. Printre cele 80 de fetițe care poartă acest nume se află și cea a actriței din „Cougar Town”, Busy Philipps. Aceasta mai are o fetiță căreia i-a pus numele Cricket (greiere).

Citește și: Ce familie frumoasă are Călin Goia. Artistul se mândrește cu cei trei copii ai săi

Bodhi

Având o rezonanță budistă, acest nume a început să se răspândească rapid după ce celebritățile de la Hollywood l-au folosit cu entuziasm.

Astfel, printre cele mai cunoscute vedete care și-au numit bebelușii Bodhi se numără actorii Nikki Reed și Ian Somerholder, cântărețul Bobby Brown, actrița Megan Fox, precum și Oliver Hudson.

În 2016, 37 de fete și 909 băieți au primit acest nume.

Bowie

Unul dintre cele mai tari nume din toate timpurile a devenit popular după moartea starului David Bowie, Zoe Saldana aflțndu-se printre cei care iubesc acest nume.

Numărul total de bebeluși numiți Bowie în anul 2016: 75 fetițe și 130 de băieței.

Coco

Numele creatoarei de modă Coco Chanel a avut o mare rezonanță printre starurile hollywoodiene și nu numai. 60 de fete au fost numite astfel în anul 2016. Courtney Cox și David Arquette au o fiică adolescentă pe care o cheamă Coco.

Citește și: Cum arată cei trei copii ai lui Stephen Hawking

Ever

Ever este numele bebelușilor vedetelor de când a devenit un nume. Actorul Robert Carradine a numit-o astfel pe fata sa în anul 1974, însă de abia acum acest nume a început să prindă.

Milla Jovovich și Alanis Morissette au decis ca copiii lor să poarte acest nume.

Bebeluși numiți Ever în 2016: 84 fetițe și 133 băieței.

Jagger

Celebritățile adoră numele inspirate de la alte vedete. Asocierea aici se face cu Mick Jagger, tot mai mulți bebeluși băieți fiind numiți astfel. Dar starurile îl preferă chiar și pentru fetițe, acesta fiind cazul și cântăreței Ashlee Simpson care și-a numit fetița Jagger Snow (zăpadă).

Astfel, în 2016, 14 fete și 433 băieți au primit numele Jagger.

Jett

Acest nume a stat în umbră până ce John Travolta l-a folosit pentru fiul său, care a decedat în anul 2009.

Vedete care au ales acest nume: Lisa Ling, Katie Price.

Numărul total de bebeluși numiți Jett în 2016: 32 fetițe și 1106 băieței.

Mabel

Provenind din epoca victoriană, starurile au readus în prezent acest nume. Printre ele se află Bruce Willis și Chad Lowe.

În anul 2016, 602 fete au primit numele Mabel.

Sonny

Unul dintre puținele nume de băieți care au legătură cu o anumită celebritate – Sonny Bono – are o anumită vibrație.

Chitaristul trupei Oasis, Noel Gallagher, a ales să își numească astfel copilul.

18 fete și 266 băieți au fost numiți Sonny în 2016.

Story (Poveste)

Unii oameni caută să le pună copiilor nume la baza cărora să stea o poveste, dar un număr foarte mare de vedete au ales să își numească copiii simplu Story.

Printre aceste staruri se află actorul Aaron Paul cunoscut din filmele „Need for Speed” și „Breaking Bad”.

Astfel, 68 de fetițe au devenit posesoarele numelui Story în anul 2016.

Tallulah

Bruce Willis și Demi Moore au dat startul acestui trend în anul 1994, iar Patrick Dempsey l-a menținut în viață în momentul în care și-a numit astfel fiica acum adolescentă.

În 2016, 150 de fete au fost numite Tallulah.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: