Esti aici
Acasa => Coronavirus COVID-19 => ​Business report: ​​Panică pe piața presei tipărite și a editurilor. Ce faci când furnizorul de gaz te anunță că renunță la contract? Ce e rău în uselismul 2.0? Rabla electrocasnice 2021 în 19 întrebări și răspunsuri. Călătorie în jurul omului.

​Business report: ​​Panică pe piața presei tipărite și a editurilor. Ce faci când furnizorul de gaz te anunță că renunță la contract? Ce e rău în uselismul 2.0? Rabla electrocasnice 2021 în 19 întrebări și răspunsuri. Călătorie în jurul omului.

Panică pe piața presei tipărite și a editurilor: hârtia s-a scumpit brusc cu până la 70% ● Arbidol, Ivermectină: cum evită Ministerul Sănătății să tranșeze problema antiviralelor „vândute la tarabă” ● Firmele de gaz renunță la clienți. Ce faci când furnizorul te anunță că renunță la contract? ● Ce e rău în uselismul 2.0? ● Chiriţoiu, Consiliul Concurenţei: Nu avem lege pentru stoparea creşterii preţurilor speculative! Aşa am plătit pentru unele produse sanitare de 10 ori mai mult ● Răsvan Radu, UniCredit: La finalul anilor ’90, FMI a venit cu ideea spargerii BCR în mai multe bănci regionale. A fost meritul conducerii BCR de atunci şi a BNR că s-au opus ● Rabla electrocasnice 2021 în 19 întrebări și răspunsuri ● Anchetă DNA la Spitalul Județean din Piatra Neamț: achiziții aranjate și dotări supraevaluate ● Inflație record în întreaga lume. De ce nu intervin băncile centrale și la ce trebuie să se aștepte România ● Adrian Codirlașu: Inflația va rămâne la un nivel ridicat, leul se depreciază moderat, riscurile la adresa economiei cresc ● Călătorie în jurul omului. De la geografia continentelor la geografia ființei umane.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: