Esti aici
Acasa => Coronavirus COVID-19 => ​​EXCLUSIV În parcurile administrate de Primăria Capitalei sunt locuri de joacă neconforme ce trebuiau închise încă din 2020 / De ce sunt deschise în continuare?

​​EXCLUSIV În parcurile administrate de Primăria Capitalei sunt locuri de joacă neconforme ce trebuiau închise încă din 2020 / De ce sunt deschise în continuare?

La locurile de joacă din parcurile administrate de Primăria Capitalei sunt mai multe echipamente de joacă neconforme sau deteriorate, care trebuie îndepărtate și reparate/înlocuite. În anul 2020, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a impus Administrației Lacuri, Parcuri și Agremet din subordinea Primăriei Capitalei oprirea utilizării echipamentelor de joacă deteriorate din parcurile Carol I, Tineretului, Cișmigiu, Circul de Stat, Regele Mihai I al României, Izvor, Floreasca și Bordei până la remedierea situației, însă acestea sunt în continuare deschise. De ce? Instituția invocă faptul că a împrejmuit locurile de joacă cu benzi galbene, dar oamenii le-au rupt și au intrat.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: